Monday, September 15, 2008

Gambar Profail Sebelum Menipu


Cun tak akak? Ini post 'maut' ni. Lepas ni ramai terpedaya dan diperdaya. Ambik lah akak...

2 comments:

Ruffy said...

Gambar ni dah dipastikan pun siapa yg mengedarkannya dan seperti yg dimaklumkan blog ni under investigation. Kepada yang reka blog ni,mengaibkan org dibulan puasa adalah satu sifat yg keji,maafkan je la minah ni atau sesape je yg terlibat kerana itu lebih afdal. Jangan sampai kita kehilangan saudara sesama islam kerana perkara mengaibkan ini boleh membawa kepada perasaan tertekan yg boleh membawa maut,cukup2lah tekanan yg diberikan,pengajaran sudah dia terima. Kasihanilah ibunya.

Senotip Synte said...

dah sah² ler gambo nih ngan gambo pakai tudung purple tu tak sama ... kot yer nak nipu pun agak² ler